+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
(prodejna 10–17:30)

    Ginevra Miscela Selezionata - zrnková, 1000 g

    Sleva-16 %
    Ginevra Miscela Selezionata
    Vyvážená chuť a aroma, kvalitní sicilská káva s převažujícím podílem Arabiky.
    • Hmotnost

      1 000 g

    • Forma

      Zrnková

    • Balení

      Sáček

    Skladem > 10 ks

    pošleme 2. 4.

    Původní cena: 599 CZK

    501 Kč
    Kávě rozumíme

    Hodně ji pijeme, ale taky o ní hodně víme

    Na nic nečekáme

    Objednávky do 15:30 posíláme ten samý den

    Pražíme si vlastní

    A fakt nám chutná, co vám?

    Máte nás rádi

    Nebo nám aspoň píšete krásné recenze

    14 let na trhu

    14 let na trhu a ještě nekončíme

    Káva Miscela Selezionata per professionisti del caffè je TOP kávou pražírny Ginevra, kávou s jemnou a vyváženou chutí a bohatým aroma. Převažující podíl kvalitní Arabiky dává kávě severoitalský styl, zatímco malý podíl Robusty zachovává její sicilský základ. Celý název kávy, přeložitelný jako "vybraná směs pro profesionály", mluví za vše. Káva je vhodná jak pro přípravu espressa, tak pro přípravu např. filtrované nebo moka kávy, a to ve všech typech kávovarů.

    Sicilská rodinná pražírna Ginevra byla založena již v roce 1923 Massiminem Ginevrou, který ve svých 12 letech namíchal první vlastní směs kávy. Za úspěchy a přínos svému oboru byl později vyznamenán italskou vládou řádem rytíře. Káva Ginevra s typickým sicilským střednim stupněm pražení, označovaným jako „Tonaca di Monaco“, je kávou s jedinečným charakterem zřetelně odlišeným od ostatních italských pražíren.

    Parametry

    Hmotnost
    Hmotnost: 1 000 g
    1 000 g
    Forma
    Forma: Zrnková
    Zrnková
    Balení
    Balení: Sáček
    Sáček
    VýrobceGinevra

    Hodnocení (0)

    0 hodnocení
    0x
    0x
    0x
    0x
    0x

    Dotazy a komentáře (3)

    Štěpán Z.13. 9. 2022
    Hrozná káva

    Přidávám se k předchozímu hodnocení. Je to moje první objednávka u vás a díky téhle kávě asi poslední. Hořká, přepálená, hrozná.

    Kateřina, Aromaniac13. 9. 2022
    Dobrý den, velice nás mrzí, že Vám káva Ginevra Miscela Selezionata nechutnala. Pokud máte dojem, že káva byla přepálená, máte možnost nám jí zaslat zpět jako reklamaci. Káva má střední pražení, díky kterému má mít jemnou a vyváženou chuť. V případě Vám můžeme doporučit světlejší pražení našich čerstvě pražených káv značky Aromaniac. Například kávu Salvador Santa Ana - zrnková, 250 g. Světlejší pražení zvolené pro tuto kávu rozvíjí v kávě ovocné tóny a příjemnou lehkou kyselost. Věříme, že nad námi nezanevřete a můžeme se i přes to těšit na další objednávku jiné kávy.
    Martin18. 9. 2020
    datum pratžení

    Dobrý den, jaké je prosím datum pražení u tohoto balení? Předem ďěkuji Martin P.

    Monika Ludmilová, Čerstvá Káva18. 9. 2020
    Dobrý den, výrobce bohužel datum pražení na obalu neuvádí. Uvádí pouze datum expirace, který je aktuálně u této kávy 02/2023.
    LukasM14. 11. 2018
    rozčarování

    Naprosté rozčarování, tak nekvalitní kávová zrna jsem snad ještě neviděl, rozdrcená, spálená, spousta malých, ještě ve slupce. V prvním šálku byla cítit spálená chuť, další šálky už byly poměrně lahodné, ale to proto že jsem začal zrna přebírat a spálená vyhazovat, a na dně sáčku nakonec zůstaly asi dvě hrsti drtě z poničených zrn. Už nikdy více, zůstanu u značek Pellini, Mokarico ... kde za totožné ceny je kvalita nesrovnatelně lepší, tam člověk na poničené, nebo spálené zrno téměř nenarazí.

    Petra Malhausová, Čerstvá Káva15. 11. 2018
    Dobrý den, děkujeme za krásné recenze k ostatním kávám, které jste u nás také zakoupil a ochutnal. Avšak nás velice mrzí, že tato káva byla pro Vás zklamáním. Nezaznamenali jsme na kávu jiné negativní recenze, je tedy možné, že šlo o "vadný kus". Pokud by se Vám ještě někdy stalo, že káva zakoupená u nás neodpovídá standardům značkové kávy a je cítit spálením, každopádně máte plné právo na reklamaci. Doufáme, že se takový případ již nebude opakovat a jakoukoliv kávu od nás si budete moci plně vychutnat.