+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
    :(
    To je škody, košík je prázdný

    Ruční mlýnek na kávu Hario Skerton (MSCS-2TB)

    Novinka
    Sleva-44 %
    Ruční mlýnek na kávu Hario Skerton (MSCS-2TB)
    Sushi, sudoku, roboti. Japonsko. Také kávomlýnek Hario Skerton pochází ze země, kde vychází slunce. A stejně jako vše japonské, i on je geniálně jednoduchý a praktický, přitom elegantní a stylový. Vyzkoušejte jej a přesvědčte se sami.
      Skladem > 5 ks

      pošleme ještě dnes nebo

      Původní cena: 1239 CZK

      699 Kč
      Kávě rozumíme

      Hodně ji pijeme, ale taky o ní hodně víme

      Na nic nečekáme

      Objednávky do 15:30 posíláme ten samý den

      Pražíme si vlastní

      A fakt nám chutná, co vám?

      Máte nás rádi

      Nebo nám aspoň píšete krásné recenze

      14 let na trhu

      14 let na trhu a ještě nekončíme

      Perfektní mlecí strojek s keramickými kameny, silikonová krytka násypky na zrnka, průhledná nádobka na mletou kávu s praktickým šroubovacím víčkem, protiskluzová podložka z odolné pryže, která mlýnek udrží na jednom místě i na kluzkém povrchu. To jsou jen některé z důvodů, proč Skerton pořídit.

      Dalším může být snadné nastavení hrubosti mletí – stačí pootočit ozubeným kolečkem pod kličkou po nebo proti směru hodinových ručiček. Podle toho, zda potřebujete jemně mletou kávu na espresso nebo hrubou do french pressu.

      Jako každý výrobek Hario i Skerton je vyroben z kvalitní nerezové oceli a skla s podílem ruční práce.

      Vzhledem k minimálnímu uchycení mlecích kamenů není mlýnek Hario Skerton vhodný pro mletí na střední a větší hrubost, mletí je pak nerovnoměrné. Doporučujeme jej spíše pro mletí na espresso či do moka konvičky.

      Kávomlýnek Hario Skerton v kostce

      • Omyvatelné keramické mlecí kameny pro kvalitnější mletí kávy
      • Spodní nádobku na 100 g s víčkem využijete pro krátkodobé uskladnění mleté kávy
      • Gumová podložka mlýnek při mletí perfektně fixuje, ani na kluzkém povrchu neposkakuje
      • Nádobku na mletou kávu lze uzavřít víčkem a ponechat tak namletou kávu na pozdější použití
      • Silikonová krytka zabrání zrnkům vyskakovat při mletí z násypky
      • Má jednoduché nastavení hrubosti mletí
      • Vyrobeno v Japonsku, Hario kvalita

      Parametry

      Typ mlýnkuRuční
      VýrobceHario

      Hodnocení (198)

      4.8
      198 hodnocení
      175x
      19x
      2x
      0x
      2x
      15. 1. 2022

      Prostě mlýnek

      9. 12. 2021

      dobře mele,jen než se to nastaví jak vám vyhovuje hrubost kávy,dýl trvá..

      24. 9. 2021

      Mele jemně, jsem spokojená.

      Dotazy a komentáře (46)

      Hana3. 12. 2021
      Dotaz

      mletí kávy na hario v60 je ok u tohoto mlýnku? Děkuji

      Monika Vaněčková, Čerstvá Káva3. 12. 2021
      Dobrý den, vzhledem k minimálnímu uchycení mlecích kamenů není mlýnek Hario Skerton vhodný pro mletí na střední a větší hrubost, mletí je pak nerovnoměrné. Doporučujeme jej spíše pro mletí na espresso či do moka konvičky.
      Irene15. 11. 2021
      Ruční kavomlynek na přípravu kávy do. Prekapavace

      Dobrý de, který ruční mlýnek na přípravu kávy mi doporučujete do prekapavac kávy.Dle recenzi se mi líbí Skarlio Scerton. Dekuji za odpověď

      Pavel Zuska, Čerstvá Káva15. 11. 2021
      Hezký den, určitě Vám můžeme doporučit tento Hario Skerton, který má více nastavení hrubostí mletí a právě i pro překapávané kávy, stačí si jen správně nastavit ozubené kolečko v mlýnku.
      Ada29. 7. 2020
      Káva pro přípravu Cold Brew

      Dobrý den, doporučili by jste mi tento mlýnek pro přípravu kávy Cold Brew? Umí namlít na střední hrubost? Nebo je lepší nějaký jeho "bráška" Hario? Jedná se mi opravdu jen na mletí pro tento druh nápoje. Děkuji

      Monika Ludmilová, Čerstvá Káva29. 7. 2020
      Dobrý den, vzhledem k minimálnímu uchycení mlecích kamenů není mlýnek Hario Skerton vhodný pro mletí na střední a větší hrubost, mletí je pak nerovnoměrné. Rádi bychom Vám tak doporučili jeho vylepšenou verzi Hario Skerton Plus, který má vylepšenou stabilizaci mlecích kamenů, takže umožňuje přesnější mletí i při nastavení vyšší hrubosti.
      Alena29. 4. 2020
      Aeropress

      Dobrý den, objednala jsem si od vás tento mlýnek a Aeropress-když se dívám na komentáře zde, možná nejdou tyto dva výrobky úplně dohromady kvůli hrubosti mletí. Prosím o komentář, děkuji :)

      Monika Ludmilová, Čerstvá Káva29. 4. 2020
      Dobrý den, vzhledem k minimálnímu uchycení mlecích kamenů není mlýnek Hario Skerton vhodný pro mletí na střední a větší hrubost, mletí je pak nerovnoměrné. Doporučujeme jej spíše pro mletí na espresso či do moka konvičky. V případě, že Vám mlýnek nevyhovuje, můžete nám jej samozřejmě vrátit ve 14denní zákonné lhůtě.
      Pavel B.2. 4. 2020
      Silikonová manžeta

      Dobrý den, zakoupil jsem si u Vás tento mlýnek, mele velmi dobře, akorát mně špatně drží silikonová manžeta na skleněné nádobě. Je to u tohoto druhu mlýnku běžné? Lze to nějak vyřešit, kromě reklamace? Děkuji Pavel B.

      Tereza Jalčáková, Čerstvá Káva2. 4. 2020
      Dobrý den, k zabránění vypadávání silikonové protiskluzné podložky je nutné, aby podložka byla vždy dokonale čistá a mezi ní a skleněnou nádobkou nebyly nečistoty, jako jsou například zbytky namleté kávy. Je-li však mezi podložkou a skleněnou nádobkou vůle, která je příčinou vypadávání, můžete nám mlýnek zaslat na reklamaci. Náš reklamační technik poté posoudí, zda jde o vadný kousek.
      Monika14. 10. 2019
      mletí do pákového kávovaru

      Dobrý den, už jsem se v tom množství dotazů trochu ztratila, tak se možná budu ptát znovu - je tento mlýnek vhodný na mletí kávy do pákového kávovaru? Zkoušela jsem elektrické mlýnky (obyč), ale ty mlely kávu moc na jemno a káva pak ucávala sítko, tak bych se toho už chtěla vyvarovat. Děkuji za odpověď

      Ivana Reich, Čerstvá Káva15. 10. 2019
      Dobrý den, ano, tento mlýnek je vhodný na jemné mletí na přípravu espressa. Kávomlýnek nemá ukotvenou osu, a proto jej nedoporučujeme na hrubší mletí například na přípravu kávy ve french pressu.
      Pavel Brdíčko26. 11. 2018
      Nový typ

      Dobrý den, máte též v nabídce nový typ mlýnku Hario Skerton Pro ? A je tento nový typ vhodný na hrubší mletí kávy pro French Press nebo mi raději doporučíte jiný kvalitnější mlýnek. Děkuji

      Petra Malhausová, Čerstvá Káva27. 11. 2018
      Dobrý den, mlýnek Hario Skerton Pro nemáme v naší nabídce, proto ani nedokážeme určit jeho mlecí schopnosti. Pro mletí kávy na hrubost vhodnou do french pressu Vám rádi doporučíme Hario Mini Mill Slim či mlýnky Porlex nebo Rhinowares. Zde bude již záležet na Vašich osobních preferencích. Všechny tyto mlýnky jsou velmi kvalitní.
      Zuzana25. 11. 2017
      Náhradní díl

      Dobrý den, je možné koupit součástku mezi ozubeným kolečkem a kličkou mlýnku?

      Petra Malhausová, Čerstvá Káva27. 11. 2017
      Dobrý den, tuto náhradní součástku bohužel nemáme k dispozici.
      Lýdie13. 11. 2017
      Vynechává při mletí

      Dobrý den, mám hario skerton od loňských Vánoc, používám řekla bych sporadicky, cca 1x za 14dni na tři čtyři porce kávy, vždy mlel bez problémů až nedávno začal při mletí vynechávat až nemele skoro vůbec, rozebrala jsem ho několikrát, komplet vyčistila a efekt žádný. Mám reklamovat?

      Petra Malhausová, Čerstvá Káva14. 11. 2017
      Dobrý den, ano, mlýnek nám určitě doneste na naši prodejnu ve Strašnicích nebo zašlete poštou s přesným popisem závady k reklamaci. Náš reklamační technik poté vše vyhodnotí.
      jani.novak17. 10. 2017

      Dobrý den, chci se zeptat, který ruční mlýnek byste mi doporučili pro mletí kávy do moka konvičky, zda je vhodný tento Hario Skerton. Děkuji za odpověď.

      Petra Malhausová, Čerstvá Káva19. 10. 2017
      Dobrý den, mletí do moka konvičky zvládne obstojně téměř každý mlýnek, ovšem za nás nejraději doporučujeme mlýnky od firmy Rhinowares nebo Porlex. Předpokládáme, že preferujete mlýnek s větší kapacitou zásobníku na umletou kávu, z toho důvodu můžeme konkrétně doporučit Rhinowares Ceramill nebo Porlex Tall . Za nás určitě velice kvalitní a zároveň odolné mlýnky. Každopádně ani s tímto mlýnkem Hario Skerton neuděláte chybu.
      Jakub24. 5. 2017
      Doba mletí vs. jemnost

      Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, jak je na tom tento mlýnek s dobou mletí. Zajímalo by mě zejména srovnání jemné zrnitosti. Rozumím, že tento mlýnek není ideální pro hrubé mletí, kde jeho menší kolega vítězí. Jaká je však doba mletí u ručního mlýnku na kávu Hario Mini Mill Slim, kdybych kávu chtěl jemnější? Řekněme od Aeropressu po drip. Ručně melu stále na Blackwine Grindripper a přijde mi, že hrubost není konzistentní a rychlost je trystní. Mohl byste mi poradit, zdali raději ochudit konzistentnost mletí kvůli času nebo se jedná o podstatný jev, přestože frenchpress patří mezi mé nejméně využívané způsoby přípravy a vítezem je aeropress. Děkuji Vám za odpověď.

      Petra Malhausová, Čerstvá Káva26. 5. 2017
      Dobrý den, přesné časy doby mletí nemáme zaznamenané, proto nemůžeme odpovědět takto detailně. Ovšem Hario Mini Mill Slim je dle našeho interního testování lepší jak na kvalitu mletí, tak i na rychlost mletí kávy oproti svému většímu bratrovi Hario Skerton. Určitě doporučujeme mlít kávu na takovou hrubost, jak je pro každou odlišnou přípravu určeno, má to své opodstatnění.
      Michal16. 5. 2017
      moka konvička

      Dobrý den, je tento mlýnek vhodný na mletí kávy do moka konvičky a frenschpressu? díky za odpověď

      Petra Malhausová, Čerstvá Káva18. 5. 2017
      Dobrý den, na mletí pro moka konvičku lze tento mlýnek bez problému využívat, ovšem hrubší mletí pro french press už nezvládne. Tam doporučujeme spíše Ruční mlýnek na kávu Hario Mini Mill Slim nebo mlýnky značky Rhinowares, jako například Ruční mlýnek na kávu Rhinowares Ceramill .
      Sandra6. 5. 2017
      Perfektní mlýnek

      S mlýnkem jsme moc spokojeni. Jednoduchá manipulace, výborně mele. Když nameleme více do nádoby, dá se uzavřít a uschovat. Opravdu doporučuji a velké doporučení i pro kolumbijskou kávu! Výtečná!! Děkujeme.

      Petra Malhausová, Čerstvá Káva9. 5. 2017
      Děkujeme za skvělou recenzi na mlýnek i za pochvalu naší Čerstvé Kávy.
      Marián27. 11. 2016
      mletie ostropestreca marianskeho

      Dobrý večer, viete mi poradiť aký mlynček s keramickými mlecími kameňmi môžem použiť na mletie ostropestreca mariánskeho, aby sa v ňom neznehodnotili silymarínové látky. S pozdravom,vďaka

      Petra Malhausová, Čerstvá Káva28. 11. 2016
      Dobrý den, bohužel nedoporučujeme mlít cokoliv jiného v mlýnku na kávu. Při případné reklamaci by tento fakt mohl hrát velkou roli a reklamace by mohla být neuznána, jelikož dle manuálu od výrobce jsou mlýnky na kávu určeny výhradně na mletí kávových zrn. K mletí ostropestřce doporučujeme zakoupit mlýnek na bylinky nebo koření, kterých je také velký výběr.
      Bronislav13. 11. 2016
      nepohodlné a pouze jemné mletí

      Mlýnek mám zhruba rok, bohužel jsem si před koupí nevšiml poznámky, že není vhodný na hrubší mletí. Za tu dobu jsem mu dal pár krát šanci, ale vždy se vrátím k Lodosu. Špatně se drží, těžko a dlouho mele.

      Petra Malhausová, Čerstvá Káva15. 11. 2016
      Dobrý den, děkujeme za napsání tohoto poznatku. Mlýnek opravdu není vhodný pro hrubší mletí. Naproti tomu - spousta zákazníků si jej, oproti jiným mlýnkům, chválí, je to velmi individuální.