+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
    :(
    To je škody, košík je prázdný

    Dallmayr prodomo entcoffeiniert (bez kofeinu), zrnková, 500g

    Novinka
    Sleva-10 %
    Dallmayr prodomo entcoffeiniert (bez kofeinu)
    Středně pražená káva bez kofeinu s plným aroma, 100% Arabica.
    • Hmotnost

      500 g

    • Forma

      Zrnková

    • Balení

      Sáček

    Skladem > 100 ks

    pošleme ještě dnes nebo

    Původní cena: 175 CZK

    158 Kč
    Kávě rozumíme

    Hodně ji pijeme, ale taky o ní hodně víme

    Na nic nečekáme

    Objednávky do 15:30 posíláme ten samý den

    Pražíme si vlastní

    A fakt nám chutná, co vám?

    Máte nás rádi

    Nebo nám aspoň píšete krásné recenze

    14 let na trhu

    14 let na trhu a ještě nekončíme

    Výběr nejjemnějších horských druhů Arabiky je pečlivě zbaven kofeinu a dalších dráždivých a hořkých látek speciálním postupem završeným pražením podle speciální receptury Dallmayr, při němž se zachová plné aroma. Výsledkem je harmonická káva Dallmayr prodomo entcoffeiniert.

    Parametry

    Hmotnost
    Hmotnost: 500 g
    500 g
    Forma
    Forma: Zrnková
    Zrnková
    Kusy1 ks
    Balení
    Balení: Sáček
    Sáček
    Země původuVíce zemí (směs)
    VlastnostiBez kofeinu
    VýrobceDallmayr

    Hodnocení (120)

    4.7
    120 hodnocení
    98x
    18x
    0x
    2x
    2x
    9. 7. 2022

    Dobrá káva v této cenové relaci kdo hledá bezkofeinovou kávu

    28. 6. 2022

    Kvalitní

    6. 6. 2022

    Jsem velmi spokojen.

    Dotazy a komentáře (7)

    Irene28. 8. 2021
    Odstranění kofeinu Dallmayr promodo bez kofeinu

    Dobrý den, Je zde popisované organické rozpouštědlo na odstaraneni kofeinu z této kávy. Pravidelně ji u vás kupují a chuťově je to výborná káva. Ale máćeni kávy v organické rozpouštědle ? Můžete blíže ještě vysvětlit? Vím o metodě jen mrazem děkuji hezký den????

    Tereza Jalčáková, Čerstvá Káva30. 8. 2021
    Dobrý den, odstraňování kofeinu z kávových zrn lze provádět 3 metodami - pomocí organických rozpouštědel, v tzv. švýcarské vodní lázni a metodou CO2. Metoda odstraňování kofeinu pomocí organických rozpouštědel probíhá tak, že se zelené zrno nejprve napaří vodní parou. Tím nabyde na svém objemu a otevře se. Rozpouštědla tak snadněji proniknou do zrnka kávy, kde se na samotný kofein přirozeně vážou. Rozpouštědlo s navázaným kofeinem se následně odstraní ze zrna pomocí opětovného napařování. Vše se opakuje do doby, než se zrno zbaví i posledních stop rozpouštědel a poté následuje fáze sušení. Metoda mrazem je používána při sušení instantní kávy.
    vojirova1. 6. 2018
    informace

    Chtěla bych si koupit větši počet balení této kávy,tak bych chtěla znát datum spotřeby.Děkuji za informaci.

    Petra Malhausová, Čerstvá Káva1. 6. 2018
    Dobrý den, datum expirace je u těchto káv, které k dnešnímu dni odesíláme z našeho skladu, září 2019.
    vojirka27. 5. 2018

    zdělte datum spotřeby,podle toho rozhodnu velikost objednávky

    Petra Malhausová, Čerstvá Káva28. 5. 2018
    Dobrý den, datum expirace u právě odesílaných káv je září 2019.
    vojirka4. 3. 2018
    kava

    nemužu nikde se dočist trvanlivost

    Petra Malhausová, Čerstvá Káva5. 3. 2018
    Dobrý den, datum expirace této kávy je duben 2019.
    Andrej3. 1. 2016
    info

    Dobrý deň , ktorým z tých 2 spôsobov je odstránený kofeín v tejto káve ? Dakujem

    Jitka Kakaščíková, Čerstvá Káva4. 1. 2016
    Dobrý den. Výrobce Dallmayr u této kávy neuvádí, jakým způsobem je z ní odstraněn kofein, ale vzhledem k ceně za tuto kávu se zřejmě jedná o metodu odstraňování pomocí organických rozpouštědel. Zelené zrno se nejprve napaří (rozevře se) a pak se namáčí v rozpouštědle, kde nastává vyluhování kofeinu.
    10. 8. 2015

    Dobry den,akym sposobom je kava zbavena kofeinu? Dakujem

    Jitka Kakaščíková, Čerstvá Káva11. 8. 2015
    Dobrý den. Existují dva způsoby jak odstranit kofein z kávy. Jedním z nich je odstraňování pomocí organických rozpouštědel. Zelené zrno se nejprve napaří (rozevře se) a pak se namáčí v rozpouštědle, kde nastává vyluhování kofeinu. Při druhém postupu vodní lázeň vymývá všechny látky rozpustné ve vodě; ve filtru z aktivního uhlí se kofein z vody vyloučí a kávová zrna se pak suší ve speciálních nádržích. Zbytková voda se zbývajícími aromatickými látkami se odpaří na koncentrát a tím se káva postříká. Tento způsob je poměrně nákladný, a je znám jako tzv. švýcarská „mokrá“ metoda. Obě metody odstraní z kávových zrn až 97 % kofeinu.
    Zuzana23. 11. 2013
    Dotaz

    Dobrý den, tato káva je mletá nebo zrnková? Děkuji za odpověď!

    Hana Tůmová, Čerstvá Káva25. 11. 2013
    Hezký den, tato káva je zrnková.