+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
(prodejna 10:30–13, 14–18)

    Coffeevac zabalí kávu do vakua. Rychle a bez práce

    Původně se používal výhradně jako vakuová dóza na čaj – po celém světě se prodalo na 5 milionů kusů, než se přišlo na to, že může mít i jiné využití - na kávu a další pochutiny, kterým vadí vzduch a vlhkost. Typicky oříšky, sušenky, bylinky či třeba ovesné vločky.
    Coffeevac zabalí kávu do vakua. Rychle a bez práce
    Vakuová dóza Coffeevac

    Dnes patří Tightvacy k nejpoužívanějším vakuovým systémům na uchování čerstvých potravin. Především pak kávy. V roce 2010 získala vakuová dóza s originálním systémem odsávání vzduchu ocenění Nejlepší produkt na CoffeeFestu.

    Vydechnout kávu nechá, dovnitř vzduch ani vlhkost nepustí

    Na první pohled Tightvac Coffeevac vypadá jako docela obyčejná dóza s víčkem. Na druhý poznáte zásadní rozdíl. Stěny Coffeevacu jsou vyrobeny z extra odolného plastu, pevné víčko má na boku tlačítko, které dokáže divy – zmáčkněte je a nasaďte na dózu - ozve se tiché ssss... a Coffeevac se vakuově utěsní a zmizí z něj část vzduchu i vlhkosti.

    Jak Coffeevac pracuje? Podstatou fungování je jednosměrný ventil, který zajišťuje uzavření dózy dokonalým vakuem – vzduch zvenčí dovnitř nepropustí, oxid uhličitý, který dýchá z kávových zrn uvnitř, pak z dózy ven ano. Každé nasazení víčka znamená „nové“ vakuum, kávu lze tedy libovolně často odebírat.

    Stačí 2 vteřiny a káva vydrží čerstvá týdny

    Jednoduchý, s elegantním designem a vlastnostmi, které žádný jiný vakuový systém v současnosti nenabízí: žádné pracné odsávání vzduchu pumpičkou, žádné zdržování. Vakuový uzávěr vytvoříte jediným stiskem tlačítka a nasazením víčka na dózu. Víc než 2 vteřiny vám to nezabere.

    Coffeevac jsme vyzkoušeli a potvrzujeme - vzduchotěsná a vodě odolná konstrukce je nejlepším přítelem kávy a dalších pochutin, kterým vzduch a vlhkost škodí – ovesné vločky, bylinky, čaj, sušenky či oříšky – vše vydrží mnohem déle čerstvé.

    Náš tip: Coffeevacy nabízíme v ceně od 299 Kč. Vyberte si.