+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
(prodejna 10:30–13, 14–18)

    Jedinečné, stylové, praktické. Moka konvičky Top Moka poprvé v Česku

    Být první a přinášet radost? To baví každého. Nás těší, že v případě stylových kávovarů Top Moka s jedinečným způsobem přípravy kávy děláme radost milovníkům kávy my. Nikde jinde je v současné době v Česku nenajdete.
    Jedinečné, stylové, praktické. Moka konvičky Top Moka poprvé v Česku
    Tento článek již není běžně přístupný, je tedy velice pravděpodobné, že obsahuje neaktuální a neplatné údaje!
    Moka konvička Top Moka Papalina

    Co umí jen Top Moka - káva nevychladne a neztratí cremu

    Čím jsou konvičky Top Moka tak výjimečné? Zatímco jiné moka kávovary sbírají hotovou kávu do horního dílu a každým přeléváním se ztratí část bohaté pěny a připravená káva chladne, Top Moka zbytečný mezikrok vynechává a lahodné moka espresso připraví úplně jinak než jste dosud byli zvyklí – její horní díl chybí, sametově jemná káva přetéká přímo do připravených šálků. Nádherný zážitek, báječná chuť a bohatá crema, která netrpí přeléváním.

    Nejen praktické. Také stylové a krásné

    S Top Moka se stává domácí příprava kávy obřadem. Stylové a elegantní konvičky ve výrazných sytých barvách u vás doma nikdo nepřehlédne. Každý se zeptá – takhle se u vás vaří káva? Nádhera...

    Jaká konvička bude vaší kuchyni nejvíc slušet? Červená se spodním dílem ve stříbrné nebo matně černé barvě? Ať vyberete jakkoli, nikdy nevyberete špatně, nikdy nedostanete kus, se kterým byste nebyli spokojeni - konvičky Top Moka se vyrábí v Itálii od roku 2001, 200 tisíc kávovarů ročně, vše v prvotřídní kvalitě, vše poctivá ruční výroba.

    Na seznámení. Top Moka Mini

    Moka konvičky Top Moka Mini

    Jako první moka kávovar z dílny rodinné italské firmy Orlando představujeme model Top Moka Mini. Je výborný pro toho, kdo je sám i pro ty, kdo si nejraději vychutnávají kávu ve dvou. Na výběr máte samostatnou konvičku, exkluzivním dárkem jsou dárkové sady Mini Queen of Hearts s designově sladěnými šálky a podšálky. Veškeré moka konvičky i dárkové sady najdete v kategorii Top Moka.

    Další modelové řady chystáme.