+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
(prodejna 10:30–13, 14–18)

    Nepřehlédněte: Jak u nás nakoupit před Vánoci

    Je to stejné každý rok. Do Vánoc zbývá pár dnů a začne ten hlavní nápor – nákupy na poslední chvíli. Podívejte se, jak u nás nakoupit, aby dárky, které jste vybrali pod stromeček, pod stromeček také dorazily.
    Nepřehlédněte: Jak u nás nakoupit před Vánoci

    Co udělat, aby balíček od nás nechyběl pod stromečkem

    • Objednávky s doručením do Vánoc, které bude doručovat zásilková služba DPD, Zásilkovna či kurýr po Praze, přijímáme do čtvrtku 21. prosince do 15:30 hodin. Uvedená hodina je nejzazší mez a platí pouze pro doručení v České republice. Jako způsob platby je nutné zvolit dobírku nebo zaplatit on-line – kartou nebo prostřednictvím bankovních platebních tlačítek. Pro doručení Českou poštou doporučujeme objednat nejpozději 18. 12., má letos se všemi těmi balíky co dělat.
    • Pokud objednáváte na Slovensko, je posledním objednacím dnem, kdy ručíme za dodání do vánočních svátků, úterý 19. prosince, kdy máte čas do 15:30 hodin.
    • Platba převodem – abychom mohli vaši objednávku 21. prosince (na Slovensko 19. prosince) odeslat, musí být uhrazena. Standardní převod mezi bankami trvá obvykle jeden pracovní den, jeden si pro jistotu nechte jako rezervu - příkaz k úhradě tak zadejte nejpozději 20. prosince do 14 hodin, v případě dodání na Slovensko 18. prosince také do 14 hodin.
    • Prodejna – naše prodejna s coffee barem na Letné je pro vás otevřená i v pátek 22. 11. do 17:30 hodin.

    Co když přepravce nedoručí zásilku včas

    V takovém případě nebudeme strkat hlavu do písku a říkat, že je to vina přepravce - balíček můžete odmítnout či nám jej zaslat zpět a my vám obratem vrátíme celou částku včetně poštovného. U nás můžete před Vánoci nakoupit zcela bez obav.

    Když už víte „kdy“, podívejte se také „co“ – tipy na vánoční dárky jsme pro vás vybrali pečlivě a s láskou ke kávě!