+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
(prodejna 10:30–13, 14–18)

    VacOne™ – když je chuť, ale není čas

    Láme rekordy, vyhrává ceny. A hlavně vás nenechá čekat. Cold brew namísto několika hodin připraví za 4 minuty, klasickou horkou kávu za 30 sekund. Jediné stisknutí a můžete pít. VacOne™ se tak právem může nazývat geniálním.
    VacOne™ – když je chuť, ale není čas

    Vítěz The 2021 Esquire Gadget Awards

    Jeho genialita mu sice místo v Mense nezajistila, ale zato mu získala ocenění v magazínu Esquire. Kávovar VacOne™ byl vybraný jako nejlepší přístroj na cold brew roku 2021. Příprava kávy je s ním extrémně rychlá, až směšně jednoduchá a zkrátka naprosto geniální.

    Kávovar VacOne

    Jak to VacOne™ dělá?

    Vy dodáte namletou kávu a vodu, zbytek už je na něm. Využívá patentované technologie VacTec™, která v přístroji vytvoří dostatečný podtlak pro filtraci kávy. Díky tomu se rekordně snižuje doba potřebná pro její extrakci. U cold brew to může být rozdíl až 24 hodin.

    Bez zbytečného odpadu

    Látkové, ani papírové filtry nepotřebujete – má totiž vlastní kovový. Po jeho použití vám tak zbude jen kávová sedlina. Navíc je hned čistý. Stačí ho prostě opláchnout pod tekoucí vodou. Elektrické části jsou totiž dobře izolovány, takže se k nim vlhkost nedostane.

    Nabíjení kávovaru FrankOne

    Na baterku, ale rozhodně ne „na baterky“

    Do dvou hodin je plně nabitý a zvládne připravit až 150 šálků lahodné kávy. Kdekoliv a kdykoliv. Navíc nemusíte nic shánět, protože všechno je součástí balení – včetně USB kabelu a adaptéru.

    Skutečně malý kávovar velkých možností

    Nezabere moc místa, ani se moc nepronese. Se svými skromnými rozměry 12 × 12 × 19 cm a hmotností 280 g se snadno schová v kuchyni i v zavazadle. Kolik místa ale zabere v poličce jsme nezjistili. Je totiž denně v provozu a ještě se tam nestačil podívat.

    VacOne. Geniálně jednoduchý, geniálně rychlý, geniálně praktický.