+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
(prodejna 10:30–13, 14–18)

    Nově v nabídce: kávomlýnek Porlex. Podívejte se, proč jej mít doma.

    Minimálně jednou ročně řešíme my všichni, kdo máme rádi kvalitní filtrovanou kávu, stejný problém – jak si ji dopřát na rodinné dovolené? A protože čas letních dovolených se pomalu blíží, jedno z možných řešení vám představíme.
    Nově v nabídce: kávomlýnek Porlex. Podívejte se, proč jej mít doma.
    Ruční mlýnky na kávu Porlex

    Má jméno Porlex a představuje kvalitní ruční mlýnek na kávu, prakticky nerozbitný, vyrobený z nerezu, a to včetně všech mechanických součástek. Kávu mele na přesných keramických kamenech, kdykoli a kdekoli připravíte jemně mletou kávu do džezvy či pro espresso i hrubší do french pressu či Aeropressu.

    Právě ve spojení s Aeropressem tvoří Porlex neporazitelnou dvojku pro přípravu filtrované kávy na cestách - svým vnějším rozměrem přesně pasuje do Aeropressu, ušetříte místo, kterého není na cestách nikdy dost.

    Ruční mlýnky na kávu Porlex

    Stejně jako další oblíbená značka mlýnků na kávu Hario i kávomlýnky Porlex pocházejí z Japonska a jsou považovány za jedny z nejkvalitnějších mlýnků vůbec. Porlexy máme ve dvou velikostech: Mini a Tall – první se vejde do Aeropressu komplet, druhý nahoře trošku vyčnívá. Ale zase umele dvojnásobné množství kávy najednou.

    Vyberte si podle sebe.