+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
(prodejna 10–17:30)

    Moka konvice G.A.T. Futura

    Moka konvice G.A.T. Futura
    Praktická, oblíbená konvička tradičního italského výrobce, G.A.T. PRATIKA, zamířila do budoucnosti – pod názvem Futura je nyní připravena k použití i na stále rozšířenější indukci.
      Kávě rozumíme

      Hodně ji pijeme, ale taky o ní hodně víme

      Na nic nečekáme

      Objednávky do 15:30 posíláme ten samý den

      Pražíme si vlastní

      A fakt nám chutná, co vám?

      Máte nás rádi

      Nebo nám aspoň píšete krásné recenze

      14 let na trhu

      14 let na trhu a ještě nekončíme

      Přitažlivé tvary a povrch, rukojeť a knoflík na víčku z kvalitní leštěné nerezi - konvička Futura představuje perfektní skloubení italského smyslu pro eleganci a praktičnosti, která svádí ke každodenní přípravě pravé italské kávy.

      Stylový kávovar použijete na všech typech vařičů, mimo tradiční elektřiny, plynu a sklokeramiky si výborně rozumí také s indukcí (od velikosti na 4 šálky). Futura se stane ozdobou kuchyně zařízené v moderním stylu, kde ocel a střídmá elegance mají hlavní slovo.

      Moka konvička G.A.T. Futura v kostce:
      • Vyrobena z 18/10 nerezové oceli
      • Vhodná pro přípravu kávy na indukci (od velikosti na 4 šálky)
      • Praktická rukojeť dobře padne do ruky
      • Vyrobeno v Itálii, italská kvalita

      Vhodné pro použití na následujících typech vařičů: indukční (od velikosti na 4 šálky), plynový, sklokeramický, elektrický. Důležitá informace k indukčním vařičům: Každý indukční vařič má stanovený minimální průměr dna nádobí, které na něm bude fungovat (nalezenete v návodu k použití vařiče). Je-li plocha nádobí menší, indukční vařič nemusí sepnout. Existuje na to však snadný trik - postavte vedle konvičky větší hrnec a vařič sepne.

      Parametry

      VýrobceG.A.T.

      Hodnocení (1)

      3
      1 hodnocení
      0x
      0x
      1x
      0x
      0x

      Dotazy a komentáře (9)

      Petra24. 11. 2016
      Myčka

      Dobrý den, vím, že hliníkové moka konvičky nejsou vhodné do myčky - platí to u nerezového provedení? Děkuji.

      Petra Malhausová, Čerstvá Káva28. 11. 2016
      Dobrý den, všeobecně platí, že nerez je do myčky na nádobí vhodný. Ovšem u moka konvičky hrozí, že by jí agresivnější mycí přípravky či mechanismus myčky mohli poškodit, například její pojistný ventil. Do myčky tedy pouze "na vlastní nebezpečí" :)
      Roman11. 9. 2016

      Dobry den, nasel jsem tuto konvicku doma, Precetl jsem si na vasich strankach jak se vari kava ale ani jednou me nezacala tect jenom para. Ma tato konvicka nejake tesneni jelikoz ja ho tam nemam a ani evim pro kolik salku je vhodna. Jak teda zjistim jak velke tesneni objednat a nebo zda neni rozbita. Dekuji za odpoved

      Petra Malhausová, Čerstvá Káva13. 9. 2016
      Dobrý den, každá moka konvice má mezi spodní a horní nádobou těsnění(konkrétně na vnějším dně horní části konvičky), aby mohla správně fungovat. Na našem e-shopu si můžete objednat silikonové těsnění G.A.T., dle velikosti průměru spojovací časti konvičky. Nejmenší těsnění na 2 šálky nerez konvičky má vnější průměr 50 mm, těsnění na 4 nerez šálky má průměr 65 mm, těsnění pro 6 nerez šálků má průměr 72 mm, těsnění pro 10 šálků má průměr 82 mm. Potřebné těsnění si můžete vybrat přímo zde: Těsnění G.A.T. . Popřípadě můžete přijít na naší prodejnu i s konvičkou a my Vám rádi poradíme, které těsnění vybrat.
      Jarka6. 9. 2016
      Moka konvička G.A.T. Futura

      Dobrý den. Marně sháním moka konvici na jednorázové uvaření kávy, a to v v objemu 0,4 l. U tohoto výrobku uvádíte celkový objem 0,5 l.Tedy kovičkou G.A.T. Futura najednou uvařím 0,5 l kávy? Děkuji za odpověď a jsem s pozdravem Jarka Malá.

      Petra Malhausová, Čerstvá Káva7. 9. 2016
      Dobrý den, konvici o objemu 0,4 l nenabízíme, ale můžeme Vám nabídnout konvici o objemu 0,41 l Moka konvice G.A.T. Fashion nebo konvici o objemu 0,42 l Moka konvice G.A.T. Aroma VIP . Pokud se Vám jedná o jednorázové uvaření kávy pro 1 osobu, tak v tom případě bychom doručili volit konvičku s ještě menším obsahem vody. S touto konvicí "Moka konvičkou G.A.T. Futura" najednou uvaříte přibližně 0,5 l vody, může se stát, že o malinko méně, tedy např. 0,48 l.