+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
(prodejna 10:30–13, 14–18)

    Degustační deník pro kávu (formát A5)

    Degustační deník pro kávu (formát A5)
    Udělejte si pohodlí a zaznamenejte si do deníku všechny úžasné kávy, které vám zkříží cestu. S degustačním deníkem pro kávu A5 budete už navždy pánem svých chutí a paměti. Poznávejte příběhy jednotlivých káv a ovládněte své chutě tím, že je pojmenujete. Degustační deník A5 je nejlepším začátkem cesty jak se stát znalcem kávy.
      Skladem > 5 ks

      pošleme ještě dnes nebo

      279 Kč
      Kávě rozumíme

      Hodně ji pijeme, ale taky o ní hodně víme

      Na nic nečekáme

      Objednávky do 15:30 posíláme ten samý den

      Pražíme si vlastní

      A fakt nám chutná, co vám?

      Máte nás rádi

      Nebo nám aspoň píšete krásné recenze

      14 let na trhu

      14 let na trhu a ještě nekončíme

      Nástroj znalců kávy

      Svět kávy je obrovský a nabízí nepřeberné možnosti objevů a poznání. Pod jedním druhem kávy se může skrývat tisíc a jedna chuť, rozmanité možnosti zpracování či přípravy a pokaždé zcela rozdílný příběh. Zorientovat se v tom všem vyžaduje čas a úsilí, začneme tedy společně od toho nejdůležitějšího – od vašich chutí. Pojďte se s deníkem naplno ponořit do víru kávy, experimentovat a pojmenovávat rozmanité chutě. Ovládněte své chutě a staňte se znalcem!

      Sestaveno s odborníky

      Na tvorbě deníku úzce spolupracovala Karolína Nekvindová, skvělá baristka a importérka kolumbijské výběrové kávy. Na kontrole obsahu a finálních úpravách spolupracovalo několik porotců kávových soutěží a brněnští baristi i pražiči.

      Co v deníku najdete?

      Představte si kávu jako sport – každý sport má svá pravidla a hřiště. Při hodnocení jste de facto v roli rozhodčího a degustační deník je při hře vaše pravá ruka! Tak jako na olympiádě nemůžeme hodnotit gymnastiku stejně jako plavání, tak ani u kávy nemůžeme v jedné kategorii srovnávat robustu třeba s naturální Etiopií. Nechte se vést cestou plnou nových chutí a zážitků a zaznamenejte si každou kávu, kterou na té cestě potkáte. To nejlepší na degustaci je, že nic není nemožné, každý máme trochu jiné chutě a je tak nesmírně zajímavé se je snažit pojmenovat a najít si v nich pořádek.

      Degustační deník pro kávu

      • ÚVOD DO OCHUTNÁVÁNÍ - Napsáno lidsky, pro lidi. Tak, aby vás to bavilo.
      • RYCHLÁ NÁPOVĚDA - Užitečná vychytávka, kterou si zamilujete.
      • ÚKOLNÍČEK - To-do listy na ochutnávky a podniky + poznámkové listy.
      • KÁVĚ A ODĚRU ODOLNÉ - Dlouhodobě testováno pro každodenní použití.
      • STVOŘENO S ODBORNÍKY - Vznik ve spolupráci s předními baristy a pražiči.
      • INTUITIVNÍ ŘEŠENÍ - Zápisy vás provedou celou ochutnávkou a dobře se vyplňují.

      Proč tuto velikost?

      Degustační deník v plné verzi A5 se hodí pro pořádné degustování – se vším všudy. Dvojstránkové zápisy jsou intuitivně zpracovány, provedou vás celou ochutnávkou a poskytují spoustu prostoru a kolonek k zaškrtnutí. Hodí se pro složitější vzorky a degustace o nižších počtech vzorků. Deník obsahuje plný informační úvod a funguje trochu jako učebnice s pracovním sešitem. Na druhou stranu je potřeba nosit v batohu či kabelce a není vždy po ruce. Také zápisy jsou pro některé jednodušší vzorky zbytečně komplikované a pro tyto chvíle se perfektně hodí zjednodušený Kapesní deník A6. Každý z deníků má jiné použití a pro úplný zážitek se velmi dobře doplňují.

      Deník obsahuje prostor pro 72 zápisů (1 dvoustrana = 1 zápis).

      Parametry

      VýrobceDEGUSTUJU

      Hodnocení (0)

      0 hodnocení
      0x
      0x
      0x
      0x
      0x

      Dotazy a komentáře (0)