+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
(prodejna 10:30–13, 14–18)

    Hario V60 Fretta – novinka v nabídce připraví fantastickou ledovou kávu

    Léto je ještě daleko, ale pokud je pro vás jedním ze symbolů horkých prázdninových dnů sklenice osvěžující ledové kávy, není důvod, proč se na něj nepřipravit už nyní. Ale pozor, o frappé se dneska bavit nebudeme.
    Hario V60 Fretta – novinka v nabídce připraví fantastickou ledovou kávu
    Tento článek již není běžně přístupný, je tedy velice pravděpodobné, že obsahuje neaktuální a neplatné údaje!

    Kávovar Hario Fretta bohužel již není v prodeji, ale doporučujeme místo něj vyzkoušet přípravu cold brew. Jak na to se dozvíte v článku jak připravit cold brew.

    Ledová káva rovná se v očích veřejnosti většinou frappé, nápoj z instantní kávy, ledu a mléka či smetany. Pokud bojujete s váhou, může ale už několik sklenic frappé denně nebezpečně vychýlit ručičku váhy směrem doprava. Mléčný tuk je nenápadný nepřítel. A navíc... instantní káva?

    Připravte si ledovou kávu jinak – z čerstvé (ne instantní) kávy a bez mléka. Nepotřebujete mixér ani šejkr, výkonným pomocníkem vám bude Hario Fretta, skleněná nádoba s plastovým difuzérem na led a dripperem pro přípravu filtrované kávy.

    Princip je jednoduchý – difuzér s ledem vložíte do nádoby, na ni postavíte dripper, nasypete kávu a zalijete ji vroucí vodou, která led rozpustí. Výsledek? Lahodná a ledová filtrovaná káva.

    Máte chuť? Prosím, poslužte si.