+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
(prodejna 10:30–13, 14–18)

    UKONČENO: Soutěž o kávovar DeLonghi Magnifica aneb zrnko k zrnku

    My bojujeme za pořádnou kávu, vy teď zase můžete s ní! Vyzbrojte se, protože jí není nikdy dost. Zkontrolujte všechny špajzky v rodině, kuchyňku v práci nebo kalendář s blížícími se narozeninami. Tam všude se totiž dobré kafe může hodit – což vám zase může hodit větší šanci na výhru!
    UKONČENO: Soutěž o kávovar DeLonghi Magnifica aneb zrnko k zrnku

    Vyhrajte domácí kavárnu

    Kávovar DeLonghi Magnifica S

    Automatický kávovar DeLonghi ECAM 22.115.B Magnifica S

    Ať už máte rádi jakoukoliv kávu, s tímhle ji zvládnete. Jednoduše si zvolíte sílu, objem nebo teplotu. Díky systému Cappuccino nepřijdete ani o dokonale napěněné mléko. Samozřejmostí je precizní ocelový mlýnek, který neovlivňuje chuť kávy. Prostě špičková kavárna u vás doma (a nezabere ani moc místa).

    Čím víc, tím líp

    S každým nákupem kávy Aromaniac se znovu zařadíte do soutěže. A klidně ještě desetkrát – záleží jen na vás.

    Platí totiž, že za každé zakoupené 250g balení naší kávy budete 1× ve slosování, stejně tak za 50g balení cibetkové kávy. Za každý degustační balíček hodíme vaše jméno do osudí rovnou 3×. Takže nemusíte troškařit, protože se fakt počítá všechno.

    Kdy začínáme?

    Už jsme začali! Do soutěže se tak počítají všechny objednávky od 29. 5. do 11. 6. 2023. Slosování proběhne hned ve středu 14. 6. 2023. Když se štěstí (kterému můžete jít fakt naproti) usměje právě na vás, zavoláme vám. Případně napíšeme e-mail, abychom vás zbytečně nenapínali.

    Podrobná pravidla soutěže

    • Soutěž probíhá od 29. 5. do 11. 6. 2023 (včetně) na e-shopu www.aromaniac.cz a v kamenné prodejně Aromaniac v Praze.
    • Za každé zakoupené balení kávy Aromaniac o obsahu 250 g (zrnková, mletá, sáček, dóza) nebo 50 g v případě cibetkové kávy je soutěžící jednou a za každý zakoupený degustační balíček třikrát vložen do databáze pro slosování.
    • Počet zakoupených káv a tím pádem počet účastí v soutěži není omezen.
    • Jeden vylosovaný výherce získá nový kávovar DeLonghi ECAM 22.115.B Magnifica S.
    • Vrátí-li zákazník zboží, jehož zakoupením se účastní soutěže, bude z databáze pro slosování v odpovídajícím počtu vyřazen.
    • Slosování proběhne nejpozději 14. 6. 2023, výherce bude vyrozuměn telefonicky, popř. e-mailem, výhra bude zaslána v rámci ČR či SR na náklady prodávajícího do 1 týdne od slosování.
    • Na výhru bude poskytnuta záruka v délce 24 měsíců, přičemž náklady na případnou přepravu do a ze servisu v rámci záruky hradí výherce.
    • Ze soutěže jsou předem vyřazeni zaměstnanci prodávajícího a jejich rodinní příslušníci a zákazníci, kteří nakupují kávu Aromaniac za velkoobchodní či individuální ceny.
    • Výhru není u prodávajícího možné směnit za jiné zboží či peníze.
    • Účastník soutěže se zavazuje v případě výhry poskytnout prodávajícímu či mu umožnit pořídit fotografii jeho osoby s výhrou a poskytnout souhlas k jejímu využití pro marketingové účely.