+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
(prodejna 10:30–13, 14–18)

    Objevte dárkové balíčky, které pomohou vybavit domácí kavárnu

    Pokud kolem sebe máte někoho, kdo si svůj den nedokáže představit bez rituálu u šálku kávy, nadělte mu dárek, díky kterému si svou oblíbenou chvíli užije ještě o něco víc. Připravili jsme balíčky pro milovníky tradice i nových přístupů. A jako pozornost jsme přidali salvadorskou kávu z naší nové stříbrné řady. Bez voňavých zrnek by totiž nebyl žádný dárek pro milovníky kávy kompletní.
    Objevte dárkové balíčky, které pomohou vybavit domácí kavárnu

    Ikonická moka konvička a její ruční mlýnek

    Legendární moka konvička a mlýnek stejné značky

    S touto dvojicí uděláte radost každému, kdo vyznává prověřený přístup. Vždyť moka konvičku používá skoro 90 procent italských domácností. A drtivá většina z nich má doma právě „bialettku“. Panáček s nepřehlédnutelným knírem, symbol značky Bialetti, kraluje trhu s moka konvičkami už od 30. let 20. století. Ikonická značka byla první a dodnes je nejslavnější. Zásluhu na tom má její design, kvalita i praktické použití. Do sady si můžete vybrat moka konvičku na tři nebo šest šálků. Přibalíme vám také ruční mlýnek Bialetti s keramickými mlecími kameny. Stejně jako moka konvička je odolný i praktický.

    Víte, jakou hrubost mletí kávy zvolit? Zorientujte se pomocí našeho průvodce.

    Delter Coffee Press a mlýnek oblíbený po celém světě

    Delter Coffee Press a mlýnek oblíbený po celém světě

    Příprava kávy s Delter Coffee Pressem zaujme každého, kdo si rád hlídá chuť své kávy. Díky kontrole dávkování vody a možnosti lépe dohlédnout na extrakci si každý připraví kávu přesně podle sebe. Delter Coffee Press získal v roce 2019 australskou cenu Good Design a potěší všechny milovníky nových cest se smyslem pro detail. Dalším pomocníkem v sadě je Hario Mini Mill Slim, který je jedním z nejprodávanějších ručních mlýnků. Zákazníky na celém světě okouzlil svým praktickým tvarem, snadným použitím a rozměry, díky nimž se skvěle hodí třeba na cesty.

    Ponořte se hlouběji do alchymie přípravy kávy. Přečtěte si naše o výběru vody pro přípravu toho nejlepšího šálku kávy.

    Santa Ana zlepší rána

    Objevovat nové chutě budete moct díky balíčku kávy Santa Ana z naší nové stříbrné řady, kterou dáváme ke každé sadě jako dárek. V této řadě jsme zvolili světlejší pražení, které dává více vyniknout svěžím ovocným tónům této kávy. Nemusíte se ale bát žádné výrazné kyselosti. Stříbrná řada má vyváženou chuť. Santa Ana je první kávou z nové řady, ale také první kávou ze Salvadoru v naší pražírně. Užijte si klidné svátky s harmonickou chutí.