Zatímco u dripperů a chemexů se pracuje s jednorázovými filtry, tak kostarický chorreador využívá speciálního váčku zvaného bolsito. Ten s dobrou péčí vydrží i řadu měsíců. A káva díky němu získává zase trochu jinou chuť.
U všech typů překapávačů na kávu se používá hlavně kvalitní borosilikátové sklo. Výhodou je jednoduchá údržba a nulové ovlivnění chuti kávy. Podobně to má i porcelán, který najdeme u dripperů. Jen je o něco křehčí.
Novinkou jsou pak drippery ocelové. Nízká hmotnost a vysoká odolnost z nich dělají ideální parťáky na cestování.
Nebojte, pomůžeme vám. Stačí kliknout na zelené tlačítko vpravo dole na stránce. V pracovní čas vám odepíšeme do pár minut. Ale jestli vás na psaní neužije, od pondělí do pátku 8:30–17:00 máme ucho přilepené na telefonu +420 277 277 949.
Všechno, co víme, pražíme přímo do šálků. Vybíráme, přebíráme a staráme se. Abyste do překapávače měli co dát. Navíc pražíme každý den, takže jsou naše kávy Aromaniac pořád čerstvé. S každou z nich objevíte jinou vůni i tóny. Proto se v naší kávě každý najde. Nebo spíš proto si najde ona vás.
Hodně ji pijeme, ale taky o ní hodně víme
Objednávky do 13:30 posíláme ten samý den
A fakt nám chutná, co vám?
Nebo nám aspoň píšete krásné recenze
14 let na trhu a ještě nekončíme