+420 277 277 949Po–Pá: 8:00–16:30
(prodejna 10:30–13, 14–18)

    Aerobie AeroPress

    Sleva-11 %
    Aerobie AeroPress
    Káva bez lógru a čekání, ale zato plná chuti. Stačí vám na to jen dobrá zrnka a oblíbený hrnek. Všechno ostatní najdete tady. A taky všude, kam ho vezmete s sebou.
      Skladem > 5 ks

      pošleme hned zítra nebo

      Původní cena: 990 CZK

      877 Kč
      Kávě rozumíme

      Hodně ji pijeme, ale taky o ní hodně víme

      Na nic nečekáme

      Objednávky do 13:30 posíláme ten samý den

      Pražíme si vlastní

      A fakt nám chutná, co vám?

      Máte nás rádi

      Nebo nám aspoň píšete krásné recenze

      14 let na trhu

      14 let na trhu a ještě nekončíme

      Co od AeroPressu čekat?

      To nejlepší z french pressu a dripperu. Pomocí pístu a sítka se káva filtruje přímo do šálku. Řadí se tak mezi nejjednodušší přípravy kávy vůbec. Výsledná káva je chuťově čistá a ucítíte sebemenší nuance. Navíc můžete s přípravou experimentovat. Díky tomu ze zrnek pokaždé dostanete trochu něco jiného.

      Kafe si vychutnáte ještě víc díky:

      • jednoduchému používání i čištění,
      • rychlé přípravě (okolo 1 minuty),
      • kompaktnímu rozměrům 14 × 11 × 10 cm,
      • lehkému provedení o váze 226 g,
      • objemu 296 ml (1–3 malé kávy),
      • 100 kusů papírových filtrů v balení.

      V balení najdete všechno, co pro přípravu potřebujete – kompletní AeroPress, držák filtru, míchátko, odměrku i filtry. Stačí vám tak jen dobrá káva a oblíbený hrneček.

      Od sportu ke kávě

      Začalo to létajícím talířem a (ne)skončilo to šampionáty v přípravě kávy. 20 let se totiž společnost Aerobie, Inc. věnovala jenom sportovnímu náčiní. Jenže všechno v roce 2005 změnil (další) patent Alana Adlera, zakladatele firmy a inženýra ze Stanfordské univerzity. AeroPress během chvíle dobyl kávový svět, protože jeho vynálezce zvládnul to, co si na začátku vymyslel. Dostat z kávy maximum s minimálním úsilím.

      Parametry

      VýrobceAerobie

      Hodnocení (127)

      4.9
      127 hodnocení
      116x
      9x
      0x
      0x
      2x
      Jaroslav Kraus9. 4. 2025

      Skvělý nástroj na přípravu kávy jak na cestách, tak doma. Nedám na něj dopustit a už mi slouží více než 6 let.

      Matěj Kulka3. 3. 2023

      Asi nejlepší typ filtru.

      19. 3. 2022

      Kromě toho, že v něm udělám dobrou kávu, je jeho obsluha a údržba velmi rychlá.

      Dotazy a komentáře (23)

      Lada19. 1. 2023
      hrubost/jemnost mletí kávy

      Dobrý den, zajímá mě, jaký stupeň hrubosti mletí kávy k aeropressu doporučujete. Jako pro French press - hrubá, nebo naopak jemnější?

      Kateřina Coubalová, Aromaniac19. 1. 2023
      Dobrý den, v aeropressu připravíte kávu na několik způsobů a pokaždé můžete kávu namlít jinak. Hrubost mletí se pohybuje od velmi jemné až po hrubou. Za nás bychom doporučili střední mletí – struktura by káva měla připomínat hrubý písek. Více informací si můžete přečíst v naší kávové akademii
      Helios6. 1. 2022
      Hmotnost produktu

      Dobrý den, jaká je prosím hmotnost produktu a mohu jej používat venku v přírodě? Rád cestuji krajinou s batohem na zádech a to víte, každý ušetřený gram se počítá :) Děkuji moc!

      Tereza Jalčáková, Čerstvá Káva6. 1. 2022
      Dobrý den, hmotnost AeroPressu je 385.30 g a právě díky své váze, rozměrům 14 cm x 11 cm x 10 cm a snadné údržbě je pro cestování přímo stvořený :)
      Zdenek17. 10. 2021
      Konvice k aeropressu

      Dobrý den, jakou vhodnou konvici k aeropressu z vaší nabídky byste doporučili?

      Monika Vaněčková, Čerstvá Káva18. 10. 2021
      Dobrý den, k zalévání kávy v AeroPressu je nejlepší konvice s husím krkem, který díky svému specifickému tvaru a úhlu nalévá vodu rovnoměrně, a Vy tak máte perfektní kontrolu nad přípravou nápoje. V tomto případě bychom tak mohli doporučit konvici Hario Buono. Máte-li však na mysli konvici, kam bude vytékat výsledný nápoj a Vy z ní pak chcete servírovat kávu dále do šálků, můžeme doporučit konvičku Lattiera Rhinowares Pro, která díky svému materiálu vydrží i tlak, který je na ni při přípravě AeroPressu vyvíjen.