+420 277 277 949Po–Pá: 8:30–17:00
(prodejna 10:30–13, 14–18)

    Salvadorská káva

    Sílu a bohatou chuť čerpá salvadorská káva z vulkanické půdy bohaté na minerály. Ale to není jediná její přednost. Většinu produkce totiž tvoří zrnka variet Bourbonu. Sice nemají narozdíl od hybridů takovou výnosnost, ale zato 

    -
    -
    zobrazuji 1-2 z 2

    Vždycky čerstvá

    Když k nám káva ze Salvadoru dorazí, hned ji nepražíme. Radši počkáme, než si o ni někdo řekne. Právě díky tomu si uchovává svou plnou chuť i aroma. Pražičku ale rozpalujeme každý den, takže vaše zrnka budou stoprocentně čerstvá. K tomu pomáhají i znovu uzavíratelné sáčky s jednocestným ventilem. 

    Po otevření doporučujeme zrnka zpracovat co nejdřív, aby nevyčichla. I když ze zkušenosti víme, že se většinou po naší salvadorské kávě zapráší.

    Mlít nebo nemlít?

    Zní to jako filozofická otázka, ale je to vlastně jednoduché. My stoprocentně hlasujeme pro zrnka. Nejen, že po otevření neztrácejí tak rychle aroma, ale navíc můžete hrubost mletí přizpůsobit typu přípravy. Jestli ale chcete salvadorskou kávu namlít, zařídíme to. Stačí do poznámky napsat, v čem budete kávu připravovat.

    Na kávu z Salvadoru se (ne)vyplatí počkat

    Jak se to vezme. My na tu dobrou počkáme rádi, ale vás tomu utrpení bez ní vystavovat nechceme. Proto balíčky odesíláme obratem. A když objednáte salvadorskou kávu o víkendu nebo v pozdních hodinách, vyrazí na cestu hned další pracovní den.

    V kávě pořádně plavete? Poradíme vám

    Kávě rozumíme

    Hodně ji pijeme, ale taky o ní hodně víme

    Na nic nečekáme

    Objednávky do 13:30 posíláme ten samý den

    Pražíme si vlastní

    A fakt nám chutná, co vám?

    Máte nás rádi

    Nebo nám aspoň píšete krásné recenze

    14 let na trhu

    14 let na trhu a ještě nekončíme