+420 277 277 949Po–Pá: 8:00–16:30
(prodejna 10:30–13, 14–18)

    Blog o kávě

    Píšeme, abyste měli co číst u kávy – a hlavně teda o kávě. Sbíráme fakta, vyvracíme mýty a pořád sledujeme, co se kde v tom našem voňavém světě šustne. Tak dobrou chuť, pokud právě popíjíte.
    Startovací sada Hario V60 = stroj na filtrovanou kávu do 500 Kč.
    Startovací sada Hario V60 = stroj na filtrovanou kávu do 500 Kč.
    16. dubna 2014
    Je mnoho důvodů, proč vyměnit turka a instantní kávu za kávu filtrovanou, a několik způsobů, jak ji připravit dokonale. Jedním z nich je dripper, trychtýř, který posadíte na šálek, vložíte filtr, nasypete kávu, zalijete ji vodou, promícháte a... za pět minut si vychutnáváte kávu, která chutná úplně jinak. Líp. zobrazit článek
    Hario. Od žáruvzdorných kádinek ke kávě
    Hario. Od žáruvzdorných kádinek ke kávě
    22. ledna 2014
    Historie světa kávy2 minuty čtení
    Praktické, funkční, výkonné, zároveň přitažlivé pro oko. Vyrobené s japonskou důsledností a z kvalitních materiálů. Výrobky Hario lze ve stručnosti představit právě tak. zobrazit článek
    Hario. Ikona domácí přípravy kávy u nás v prodeji
    Hario. Ikona domácí přípravy kávy u nás v prodeji
    22. ledna 2014
    Čím je na poli informačních technologií Apple, na silnici Ferrari a na předváděcích molech Armani, tím je ve světě kávy japonské Hario. zobrazit článek
    V soutěži ShopRoku jsme uspěli potřetí v řadě. Díky vám
    V soutěži ShopRoku jsme uspěli potřetí v řadě. Díky vám
    23. října 2013
    Je hodně anket a soutěží, kde vítězí ten, kdo získá nejvíce hlasů. Soutěž Cena kvality ShopRoku je v tomto ohledu jiná. zobrazit článek
    1 000 recenzí, 100 % spokojených zákazníků
    1 000 recenzí, 100 % spokojených zákazníků
    16. září 2013
    Káva? French press? Moka konvička? Jen „zboží, které posíláme dál“? Ne. Káva je pro nás vášní. Vášní, kterou s každou vyexpedovanou objednávkou předáváme vám. 1 000 recenzí a 100% zákaznická spokojenost říkají, že to děláme dobře, že se na kávu a její svět díváme stejnýma očima jako vy. To je pro nás ta největší pocta. Děkujeme! zobrazit článek
    Jak připravit cappuccino a caffè latte v Bialetti Mukka Express
    Jak připravit cappuccino a caffè latte v Bialetti Mukka Express
    21. srpna 2013
    Tipy na přípravu kávy4 minuty čtení
    Rádi cappuccino nebo caffè latte? A chcete si je připravovat doma rychle a s minimem práce? Bez našlehávání mléka? Bez zklamání, že crema spadla, ještě než jste dopili? Moka konvička – kapučinátor – Bialetti Mukka Express je pro vás jako dělaná – stačí nalít vodu a mléko, nasypat kávu a postavit konvičku na vařič. Za několik minut naléváte do šálků výtečné cappuccino či caffè latte. zobrazit článek
    Moka konvička vs. perkolátor. Co je co?
    Moka konvička vs. perkolátor. Co je co?
    8. července 2013
    Kávové zajímavosti4 minuty čtení
    Je moka konvička to samé co perkolátor? A kafetiéra? A skutečně neexistuje piccolo? Rozhodli jsme se, že mnohé, ve světě kávy zažité omyly a mýty, uvedeme postupně na pravou míru. První díl nového seriálu věnujeme moka konvičce. Nebo je to perkolátor? zobrazit článek
    Peklo na talíři představilo peklo i ráj v šálku kávy
    Peklo na talíři představilo peklo i ráj v šálku kávy
    28. května 2013
    Roman Vaněk. Výborný kuchař a zakladatel Pražského kulinářského institutu, ve kterém působí například se Zdeňkem Pohlreichem. A také nesmlouvavý kritik nešvarů v českém potravinářství. zobrazit článek
    zobrazuji 41-48 z 93